tisdag 24 juli 2012

Svullen fot - men strålande väder

Håkans fot är fortfarande lite öm och svullen, men solen strålar från en klarblå himmel så då går det inte att ligga stilla och lata sig. Efter att ha studerat kartan har Håkan ändrat sina planer och kommer att gå öster om sjön Kall. Den närmaste etappen kommer troligen inte att utgöra några fantastiska naturupplevelser. Den känns mest som en transportsträcka på skogsvägar och till viss del genom tät skogsterräng.

Håkan har under senaste dygnet njutit av lyxen med rinnande vatten, en mjuk säng och framförallt mygg- och knott-fritt. Den korta vistelsen hos Rasmus och Karina har laddat hans och Birks batterier - hoppas nu bara att foten håller, han sa i alla fall att han skulle ta det lugnt idag.

Gäststugan där de sov i natt
Några av Night Trails malamuter

Karina förbereder utfodring

2 kommentarer:

  1. Vilka fantastiskt vackra vyer! Det är inte utan att man blir lite avundsjuk! Hoppas att du bara behövde ro en gång över sjön? Stackars Birk! Först 4 hg köttfärs och sen sjösjuka!

    SvaraRadera
  2. Någon hann före mej med rapporten om fjällbrud. Den är förvisso sällsynt men det är väl brudarna däruppe! Skönt att du fått sällskap! Du kanske kan få någon fisk till middag nu?

    SvaraRadera