lördag 18 augusti 2012

Trevligt sällskap

I torsdags kom vandrarna fram till Kvikkjokk där Magnus (Håkans systers man) väntade. Magnus ska vandra tillsammans med Håkan och Birk till Ritsem.
Webmaster har tagit ledigt ett par dagar eftersom en av tikarna på hemmaplan har fått valpar och dessutom är semestern slut så tiden har inte räckt till för att uppdatera bloggen. Telefontäckningen är nu ganska sporadisk ja rent av i det närmaste obefintlig vilket också har gjort att det inte finns så mycket att skriva om. Sist jag hörde något från Håkan var allt bra. De hade då lämnat Kvikkjokk och gått någon mil och han ringde mest för att tala om att från och med nu och fram till Ritsem räknade han med att befinna sig  på vit karta gällande telefontäckning. Han har i alla fall skickat en del bilder.


 Magnus och Håkan hälsar att de verkligen gillar att vandra, det ser inte ut att vara särskilt ansträngande i alla fall
Magnus, i röd jacka, som är fiskeentusiast, spanar in vattnet. Håkan har sina funderingar (ler) på om Magnus verkligen tänker gå, eller om det bara blir fiske.

Håkan undrar om den botaniskt intresserade mostern vet vad detta är för art.
Solen bryter igenom efter ca 5 mm regn

3 kommentarer:

 1. Imponerad av din promenad Håkan! Du börjar få vittring på målet?! Bara att tugga på!
  Blomman är Fjällbruden. Fridlyst orkide. Såg den ofta då jag var stugvärd i Nunjesstugan några somrar i början av 70-talet. /Ola

  SvaraRadera
 2. Nu är det bara ca 23 mil kvar ! Det går väl på 7 dagar med din fart.
  Ha de // Roland

  SvaraRadera
 3. Hej Håkan
  Härlig resa du gör!! Simon och jag är lite avis :-)
  Ha en fortsatt go tur!
  häls. Simon Tångö, Cissi

  SvaraRadera